Bunea Stancu a încălcat ARESTUL LA DOMICILIU. Procurorii DNA au cerut ARESTAREA PREVENTIVĂ

Bunea Stancu a încălcat ARESTUL LA DOMICILIU. Procurorii DNA au cerut ARESTAREA PREVENTIVĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galaţi au solicitat, joi dimineaţă, înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a arestului, faţă de inculpatul Gheorghe Bunea Stancu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu în formă continuată şi conflict de interese.

Propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că inculpatul Gheorghe Bunea Stancu, în mod indirect, a luat legătura cu suspectul Soare Vasile, directorul firmei Concivia, deşi prin încheierea din data de 08.08.2014 a Tribunalului Galaţi, prin care s-a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, faţă de primul menţionat, instanţa l-a obligat să nu comunice cu ceilalţi inculpaţi, suspecţi sau martori.

Propunerea de arestare preventivă a fost înaintată Tribunalului Galaţi.

Citit 1610 ori Ultima modificare Vineri, 22 August 2014 06:37

2 comentarii

 • postat de ...ce stii tu,ziarist-o,despre...spitale?! @ crucisatorului TIRPITZ
  Vineri, 22 August 2014 08:09
  92.84.115.***
  Are ocazia unica sa incerce a scrie tratate stiintifice in puscarie.Scapa pe ",deindata" cu viitoarea lege a gratierii ,gandita profund de Nastase,primind si indulgente eterne de la casio. Va fi ,...mandru ! /in satul lui/
  0
  0
  Raportează
 • postat de TIRPITZ
  Joi, 21 August 2014 14:03
  188.25.117.***
  Ba' Gheorghe, tu trebuia sa te ocupi de facut gramezi de coceni in spatele casei de lut din satul natal. Stateai frumusel pe prispa si dadeai de o parte si de alta panusele si in mijloc ordonai cocenii, apoi faceai curat in cotetul porcului si dadeai boabe la gainile din ograda. Ai venit la oras sa te imbogatesti repede, pe cind in satul natal ai fi dus-o foarte bine, nu te salta nimeni de pe prispa.
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.