ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ descoperite de poliţiştii de frontieră gălăţeni la verificarea unei NAVE. Iată unde erau ASCUNSE (FOTO)

ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ descoperite de poliţiştii de frontieră gălăţeni la verificarea unei NAVE. Iată unde erau ASCUNSE (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, 4 februarie, între orele 12,00 – 16,00, în baza unui plan comun de acţiune încheiat între Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-port, Biroul de Poliţie Transporturi Navale Galaţi şi Biroul Vamal Galaţi, a fost organizată o acţiune pentru combaterea contrabandei şi a fraudelor vamale.

În cadrul acţiunii s-a efectuat un control amănunţit asupra unei nave sub pavilion Panama, cu un echipaj format din 13 marinari, navă aflată la încărcare cu cereale în Portul Galaţi.

„În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră, poliţişti din cadrul Biroului Transporturi şi inspectori vamali a descoperit, ascunse la nivelul trei al navei, în plafonul unei cabine neocupate folosită ca spaţiu de depozitare, cantitatea de 730 de pachete de ţigări marca Assos, fabricate în Grecia”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Extinzând cercetările, echipa comună de control a mai descoperit în plafonul sălii de comandă a navei, încă 1.470 de pachete de ţigări, marca Assos fabricate în Grecia.

Ofiţerul secund, cetăţeanul sirian A. S., în vârstă de 25 de ani, a declarat că ţigările îi aparţin şi că le-a cumpărat din Turcia, intenţionând să le comercializeze.

Conform prevederilor legale, ţigările, în valoare totală de 5.404 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar cetăţeanul sirian a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.


CITEŞTE ŞI: Trei gălăţeni au fost ARESTAŢI pentru că au SPART mai multe APARTAMENTE

Citit 3217 ori Ultima modificare Vineri, 06 Februarie 2015 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.