Un gălăţean s-a SPÂNZURAT din cauza DATORIILOR la bănci

Un gălăţean s-a SPÂNZURAT din cauza DATORIILOR la bănci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Singurătatea şi problemele financiare par să fi fost motivele pentru care un gălăţean de 65 de ani a decis să îşi încheie brusc socotelile cu viaţa. Cel care a făcut macabra descoperire a fost un vecin care i-a bătut la uşă duminică după-amiază. Văzând că nu răspunde nimeni, omul a intra la bănuieli şi a sunat la 112. Proprietarul apartamentului a fost găsit în casă, spânzurat de o ţeavă. Zadarnic au încercat medicii de la Ambulanţă să îl resusciteze, decesul fiind declarat după câteva minute. Poliţiştii au stabilit că omul îşi pusese singur capăt zilelor.
"În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul locuia singur, iar pe corpul lui nu au fost găsite urme de violenţă care să indice o posibilă agresiune. În locuinţă nu a fost găsit niciun bilet care să explice gestul", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Chiar dacă sexagenarul nu şi-a explicat motivele sinuciderii, se pare că ceea ce l-a determinat să renunţe la viaţă au fost datoriile la bănci şi imposibilitatea de a le mai face faţă de unul singur.

Citit 3700 ori Ultima modificare Luni, 16 Februarie 2015 16:54

2 comentarii

 • postat de Dumnezeu să-l ierte și să înțeleagă oferindu-i o viață mai bună dincolo, aici a ajuns Iadul pe Pământ prin grija autorităților statului și autorităților locale.
  Marți, 17 Februarie 2015 17:01
  178.138.63.***
  Oamenii sunt descumpăniți și cu nervii la pământ intrând încet în depresie, boală specifică țărilor aflate în ''depresie'' economică, singurul lucru productiv fiind impredictibilitatea vieți noastre, nesiguranța, lumea noastră devenind Iad și Raiul dincolo de moarte, ultima salvare și scăpare din Iadul de acest Pământ. Dumnezeu să-l ierte pentru hotărârea luată...Dumnezeu înțelege, autoritățile nu înțeleg că au creat Iadul pe Pământ în România după Decembrie '89.
  0
  3
  Raportează
 • postat de ella
  Luni, 16 Februarie 2015 18:59
  89.136.186.***
  Cita nesimtire din partea guvernantilor nostri.Oamenii se sinucid din cauza datoriilor,iar ei au conturi grase peste mari si tari.Sa se caute toate conturile unde acesti (...) au dus banii si abia atunci se poate spune ca am intrat in normal.Atita timp ci se tot plimba prin fata noastra cu catuse la miini si nu le ia nimeni banii inapoi ,degeaba.
  6
  40
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.