PROTEST ÎN FAŢA PRIMĂRIEI/ Iată câţi gălăţeni au cerut demisia primarului Marius Stan (FOTO)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

PROTEST ÎN FAŢA PRIMĂRIEI/ Iată câţi gălăţeni au cerut demisia primarului Marius Stan (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Înarmaţi" cu pancarte şi bannere inscripţionate cu mesajele "Jos, jos, jos, primarul mincinos", "Demite primarul", "Stane, avem copii în spital" şi "Vrem căldură - noul Galaţi - noul Valea Jiului", manifestanţii au solicitat demisia primarului Marius Stan. Aproximativ 100 de persoane au scandat, joi, pe platoul Primăriei, împotriva primarului Marius Stan, la mitingul organizat de filiala gălăţeană a Partidului Mişcarea Populară (PMP). Cei mai mulţi dintre protestatari au fost persoane de vârsta a treia, doar câţiva tineri alăturându-se acţiunii organizate de PMP.

"PNL nu are cum să protesteze împotriva primarului, pentru că această catastrofă de primar este propus de ei, în urmă cu trei ani. PSD este aliat în Consiliul Local, are viceprimar, iar la PC, Durbacă nu mai poate. Cine ar mai putea să facă opoziţie în afară de noi?", a afirmat Cătălin Cristache, liderul local al PMP, care a precizat însă că "mitingul nu este electoral. Noi suntem doar organizatorii".

Întrebat dacă doar primarul se face vinovat pentru dezastrul din sistemul centralizat de termoficare, Cătălin Cristache, fost consilier local, a declarat: "În campania electorală, a făcut nu ştiu câte promisiuni. Noi l-am ales pe promisiunile lui. A spus că, la Galaţi, iarna va fi ca vara. Astăzi nu avem nicio soluţie, la trei ani de mandat. Vrea să facă un mare împrumut ca în ultimul an electoral să vină cu mită electorală. În vară, când a micşorat gigacaloria, ca să-l poată susţine pe Ponta în campania electorală, de ce nu a venit să spună: fraţilor, micşorăm acum gigacaloria, dar în luna februarie rămânem fără căldură?", a spus preşedintele PMP Galaţi.

Cătălin Cristache a anunţat că intenţionează ca, în luna martie, să organizeze o altă acţiune de protest.

Marius Stan nu a dorit să comenteze pe marginea protestului organizat de PMP.

Citit 7236 ori Ultima modificare Joi, 26 Februarie 2015 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.