Şase permise au fost reţinute pentru consumul de alcool

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este înfricoşător, dar cât se poate de real – băuţi sau de-a dreptul beţi, gălăţenii se urcă la volan şi devin partenerii noştri de trafic. Lucru confirmat de cea mai recentă acţiune de depistare a conducătorilor auto aflaţi sub influenţa alcoolului desfăşurată de Poliţia Rutieră la nivel naţional.

Inspectorul principal Bogdan Carp, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi detaliază: „Vineri, 5 iunie, au fost reţinute 10 permise, dintre care şase pentru consumul de alcool. Din totalul de 100 de amenzi aplicate în municipiu – în valoare de 30.000 lei -, 12 sancţiuni s-au dat pentru depăşirea vitezei regulamentare”.

Din cei şase conducători auto sancţionaţi pentru consumul de băuturi alcoolice, unul a ajuns inclusiv la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”, pentru recoltarea de probe biologice, confirmă inspectorul.

Shakespeare ar fi spus că ceva este putred în Danemarca – noi nu putem decât să remarcăm că suntem de-a dreptul varză la nivel de respectare a regulamentului rutier. Din păcate, inconştienţa este regretată de-abia atunci când este prea târziu…

Citit 1134 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.