GROPILE din Galaţi au ÎNFLORIT peste noapte (FOTO)
Foto: Sursa foto: Facebook

GROPILE din Galaţi au ÎNFLORIT peste noapte (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Mai mulţi gălăţeni care ale căror maşini au avut de suferit din cauza stării proaste a drumurilor au participat la a doua ediţie a acţiunii „Desene pe asfalt”


Zeci de şoferi nemulţumiţi au ieşit în noaptea de sâmbătă spre duminică (9 - 10 mai) pe străzi, dar nu pentru plimbare, ci pentru a-şi exprima nemulţumirea în stilul propriu vizavi de starea drumurilor. Sătui să îşi tot „rupă” maşinile în craterele din asfalt, fie în centrul urbei, fie pe la periferie, conducătorii auto s-au echipat cu vopsea, pensule şi spray-uri şi au marcat gropile în care şi-au stricat autoturismele şi pentru care au fost nevoiţi să scoată bani grei din buzunare. Astfel, gropile, mai mari sau mai mici, au căpătat înfăţişări de flori, insecte sau alte forme sugestive. Multe dintre desene au fost însoţite de mesaje sugestive la adresa autorităţilor locale. De inedita cosmetizare au „beneficiat” gropi din Micro 13, zona Beverly Hills, strada Gării, sau bulevardul George Coşbuc.

„Acest eveniment se vrea a fi un protest împotriva gropilor din Galaţi. Numai de la începutul acestui an, mai multe maşini au fost avariate din cauza acestor gropi prezente în asfalt şi pentru care nu s-a făcut nici acum nimic. Le transmitem autorităţilor că ne dorim şi noi drumuri mai bune”, a spus Bogdănel Manea, organizatorul acţiunii din acest an.

Pentru a fi sigur că „groapa sa”, în care şi-a distrus maşina şi pentru care a fost nevoit să scoată mulţi bani pentru reparaţii, nu va rămâne doar la stadiul de „pictură”, unul dintre şoferii participanţi a adus un sac cu ciment, cu care a umplut craterul. O acţiune similară, de desenare a gropilor din asfalt, a avut loc şi anul trecut (pentru detalii, click aici).


CITEŞTE ŞI: GROPILE din CENTRU, în care şoferii îşi RUP MAŞINILE, aşteaptă salvarea europeană (FOTO)

Citit 2718 ori Ultima modificare Duminică, 10 Mai 2015 13:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.