AVERTIZARE METEO/ Cod galben de PLOI TORENŢIALE la Galaţi

AVERTIZARE METEO/ Cod galben de PLOI TORENŢIALE la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Meteorologii avertizează că, începând de marţi și până în noaptea de miercuri spre joi, în Galaţi şi alte 22 de județe vor cădea ploi torențiale.

Începând din după-amiaza zilei de marţi, 16 iunie şi până în prima parte a nopţii de miercuri spre joi, 17/18 iunie, în nordul, centrul şi estul ţării vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, care izolat vor lua aspect de vijelie şi căderi de grindină, se arată în atenționarea meteorologilor.

Cantităţile de apă vor depăşi local 25-30 l/mp şi izolat 50-60 l/mp. În restul teritoriului, fenomenele de instabilitate atmosferică se vor semnala pe arii restrânse.

Vremea la Galaţi, marţi

Din punct de vedere meteorologic, ziua de marţi va fi călduroasă şi instabilă. Cerul va fi variabil, cu şanse de precipitaţii însoţite de descărcări electrice, în timp ce vântul va sufla moderat, cu o viteză maximă de 20 kilometri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 31 de grade Celsius, iar minima pe timpul nopţii va coborî până la valoarea de 20 grade Celsius.

Citit 3242 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2015 13:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.