Elevii cu zece pe linie, de la Şcoala Generală nr. 29, premiaţi de primarul Marius Stan
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Elevii cu zece pe linie, de la Şcoala Generală nr. 29, premiaţi de primarul Marius Stan
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

* Anca Cristina Ungureanu, şefa promoţiei 2015, are, în cei opt ani de şcoală, media 9,92

„Mi-am pus tricolorul la piept în semn de respect pentru rezultatele celor 64 de olimpici, pentru munca dascălilor de la această şcoală - una dintre cele mai bune din Galaţi - şi pentru cei 14 elevi care au reuşit extraordinara performanţă de a încheia anul şcolar cu zece pe linie”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, prezent la festivitatea de închidere a anului şcolar de la Şcoala Generală nr. 29 din Galaţi. Edilul a ales să fie prezent tocmai la la această instituţie de învăţământ din două motive: pentru a "raporta" că şi-a îndeplinit promisiunea din septembrie 2013, de a amenaja un loc civilizat în locul garajelor din faţa şcolii, şi pentru a-i premia pe elevii cu zece pe linie în anul şcolar care tocmai s-a încheiat.

Marius Stan le-a oferit câte o diplomă de excelenţă din partea Primăriei elevilor pe care i-a numit, cu respect, „excelenţele excelenţelor”: Vlad Ştefănuţ Radu - clasa a – V-a B, Ştefana Chiriac – clasa a V-a C, Daria Teodora Hărăbor – clasa a V-a D (foto 1), Camelia Teodora Maxim – clasa a V-a B, Bianca Maria Negrău – clasa a V-a B, Denisa Teodora Şmil - clasa a V-a D, Ştefan Alexandru Tartă – clasa a V-a D, Bianca Andreea Ungureanu – clasa a VI-a B, Dragoş Alin Mihai – clasa a VI-a D, Raluca Maria Pelin – clasa a VII-a B, Sonia Denisa Andronic – clasa a VII-a C, Mircea Panaite - clasa a VII-a D şi Maria Vrabie - clasa a VIII-a B.

Cele mai puternice aplauze din partea colegilor, părinţilor şi profesorilor le-a primit, însă, Anca Cristina Ungureanu, şefa promoţiei 2015, care în cei opt ani de şcoală are media 9,92! Felicitări tuturor elevilor şcolilor din Galaţi şi o vacanţă frumoasă!

    

Citit 6927 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2015 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.