Vrei o maşină ca a lui? Câştig-o la următoarea extragere Amanet Romero!

Vrei o maşină ca a lui? Câştig-o la următoarea extragere Amanet Romero!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

A doua maşină oferită de Amanet Romero în cadrul tombolei Avantaj Plus a fost câştigată de Andrieş Eugeniu. Gălăţeanul a plecat acasă cu o Dacia Logan în valoare de 7.000 euro, după extragerea care a avut loc pe 30 iunie, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”.

Deşi părea o zi normală la serviciu, tânărul de 30 de ani a fost surprins de vestea câştigării unei maşini chiar la încheierea programului de lucru. Acesta a fost contactat telefonic de către echipa Amanet Romero direct de pe scenă, în prezenţa persoanelor care au dorit să participe la extragere. Iată care a fost reacţia lui: „Am rămas fără cuvinte. Este o surpriză extraordinară!”.

Cine poate participa la tombola Avantaj Plus

La tombola organizată de Amanet Romero poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de tip amanet Avantaj Plus.

La fiecare achitare sau prelungire de contract se oferă un bileţel de tombolă, iar din trei în trei luni, prin tragere la sorţi, se oferă o maşină Dacia Logan. Următoarea extragere va avea loc pe 30 septembrie 2015. Mai multe detalii puteţi cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook Romero.Galati.

De ce să alegi un împrumut de la Amanet Romero

La Amanet Romero puteţi împrumuta orice sumă de bani, cu cel mai mic comision, doar cu buletinul şi o garanţie în aur. În cazul în care, la sfârşitul celor 90 de zile contractuale doriţi să prelungiţi perioada împrumutului este de ajuns să faceţi o vizită în oricare din cele 18 puncte de lucru Romero. De asemenea, puteţi restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcţie de numărul de zile.

Programul de lucru este conceput astfel încât să puteţi beneficia de serviciile Amanet Romero la orice oră din zi sau din noapte.

Alte servicii pe care vi le oferă firma Romero sunt: schimb valutar, transfer de bani oriunde în ţară sau străinătate, plăţi facturi utilităţi, bijuterii.

În plus, veţi beneficia de un card de reducere, care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar şi 5 la sută reducere la achiziţionarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

 

(P)

Citit 4718 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2015 15:11