Tânăr RĂNIT GRAV în urma unui ATAC STRADAL. Agresorul a fost REŢINUT

Tânăr RĂNIT GRAV în urma unui ATAC STRADAL. Agresorul a fost REŢINUT
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din satul Fundeanu, comuna Drăguşeni, a fost la un pas de moarte, după ce un bărbat cu aproape 40 de ani mai în vârstă l-a atacat cu o sapă.

Totul s-a petrecut pe o stradă din apropierea târgului comunal, în timp ce victima, împreună cu încă cinci prieteni, mergea spre discotecă. Pe uliţă s-au întâlnit cu un consătean de 59 de ani, care bine ameţit de băutură, s-a luat imediat la ceartă cu cei şase tineri.

"În urma unor discuţii contradictorii, bărbatul de 59 de ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice,  l-ar fi lovit pe unul din grupul de tineri, în vârstă de 21 ani, din satul Fundeanu, cu sapa, provocându-i o tăietură în zona abdomenului, acesta fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Galaţi", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Medici legişti au stabilit că viaţa tânărului a fost pusă în pericol, procurorii hotărând să îl reţină pe agresor pentru 24 de ore. Bărbatul urma să fie marţi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor. El riscă cel puţin cinci ani de închisoare.

Citit 2222 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2015 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.