UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

SummerTime Pub - O seară cu muzică live

Formaţia „Out of the blue” ajunge şi în Galaţi, vineri, 24 iulie, începând cu ora 20,30 şi promite o seară cu muzică folk, alternative şi pop rock. Intrarea este liberă. Începând cu ora 00,00, Dj Ifrim vă aşteaptă, ca în fiecare vineri, să ascultaţi cea mai bună muzică. Sâmbătă, 25 iulie, începând cu ora 23,00, SummerTime Pub are de oferit trei premii: Machiaj, coafat şi un pachet ce include spălat, tuns şi aranjat. Înscrierile se vor face în aceeaşi zi până în ora 00,30.

Casa Veche - Exclusiv pentru studenţi

Casa Veche organizează ca în fiecare weekend distracţie de toate felurile. Vineri, are loc evenimentul Boom Party, unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi sâmbăta este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00, pot participa la petrecerea „Clubbing party”. Petrecerile sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

Divino - Muzică din saxofon

Sâmbătă, de la ora 23,00, gazdele clubului Divino anunţă că au pregătit pentru oaspeţi un super show cu Mr. Saxi, cunoscut ca „omul cu un saxofon nebun”. După, distracţia continuă cu Dj Lerim şi Mc Ony Gee. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii trebuie să plătească 20 de lei.

New York Pub - Distracţie cu Sllash şi Direcţia 5

Amatorii de muzică electronică vor avea parte de o petrecere ce se anunţă incendiară alături de Sllash, producătorul român care abordează tech house, vineri, de la ora 23,00, în grădina New York Pub. „În seara acesta vor crea multe amintiri frumoase. Vom petrece alături de Sllash până la răsăritul soarelui”, scriu organizatorii pe site-urile de socializare. Intrarea este liberă.

(Săptămâna viitoare, joi, 30 iulie, Direcţia 5 va oferi gălăţenilor un concert de excepţie. Membrii trupei îşi vor încânta publicul cu melodiile ce au făcut istorie „Îţi mulţumesc”, „Dacă ai şti”, „Ai un loc”, „Şi ce dacă”, fie cele mai recente hituri cum ar fi „Forever love”, „Te iubesc”. Biletul costă 65 de lei şi concertul începe la ora 21,00.)

Union Jack - Muzică live

Ca în fiecare săptămână, şi weekendul acesta va răsuna muzică live la Union Jack. Vineri, de la ora 20,00, puteţi petrecere o seară liniştită împreună cu prietenii, la spectacolul oferit de Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru, la „Candy Bar Live”. Sâmbătă, melodiile live vor fi cântate de „Gusti & friends”, de la ora 20,00, iar duminică, 26 iulie, de la aceeaşi oră, vă puteţi relaxa pe acordurile instrumentelor muzicale ale celor din trupa „Evergreen Trio”: Ioan Badea - vioară, Marcel Iancu - pian, Marcel Smocov - saxofon/clarinet.

Union Jack Studio - Trei zile cu petreceri

În Union Jack distracţia începe încă de vineri, de la ora 23,00, când gazdele promit o petrecere de zile mari cu Dj Gabriell şi Mc Criss. Sâmbătă, tot de la ora 23,00, aceiaşi Dj Gabriell şi Mc Criss vor avea din nou misiunea de a-i ţine pe toţi petrecăreţii pe ringul de dans până în zori, că tot e „Be amazing Saturday”. Intrarea este liberă. (Şi chiar dacă este în timpul săptămânii, miercuri, 29 iulie, gălăţenii sunt aşteptaţi şi atunci în club, de la aceeaşi oră, la „Late night voices”.)

Citit 2667 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2015 19:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.