CE NU VĂ PLACE ÎN ORAŞUL GALAŢI? Trotuar cu capcane în Micro 18

CE NU VĂ PLACE ÎN ORAŞUL GALAŢI? Trotuar cu capcane în Micro 18
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Gălăţenii care locuiesc în zona Micro 18 se plâng de ani buni de starea din ce în ce mai proastă a trotuarului dintre farmacia de vizavi de Spitalul Judeţean şi mall-ul Dunărea. Unul dintre aceştia este George Nica, un gălăţean care ne-a scris pe adresa online, pentru a semnala slalomul pe care este obligat să îl facă printre dalele sparte. "E greu şi pentru un om în toate puterile, care se poate folosi la maximum de ambele picioare, darămite pentru un copil, pentru un bătrân în cârje, baston sau scaun cu rotile, ori pentru o mămică ce împinge un cărucior", ne-a transmis dl Nica.

Situaţia este mai veche, iar despre starea în care se află trotuarul s-a mai scris de multe ori. Momentan, însă, nu s-a luat nicio măsură.

"Conform rectificarilor bugetare din toamnă, trotuarul respectiv va intra într-o reabilitare generală", ne-a declarat Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al primăriei. Dacă se va respecta modelul de la Agenţia de Voiaj, acolo unde s-a turnat bitum pe asfalt, ori se va reabilita ca în zona Ţiglina, acolo unde dalele sparte au fost acoperite cu beton, adus la nivel cu restul dalelor, rămâne de văzut.

Cert este că oamenii care locuiesc în zonă s-au săturat de promisiuni şi vor fapte. "Există mereu riscul să ne luxăm glezna, să ne împiedicăm. Invit pe oricine din administraţia locală să se plimbe la pas pe aici. Nu mai zic să împingă un cărucior cu un copil în el", ne-a declarat Andreea, o tânără mămică.

Foto Florin Răvdan

Citit 1952 ori Ultima modificare Luni, 27 Iulie 2015 19:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.