Tot mai multe STRĂZI din Galaţi, PLINE DE GROPI

Tot mai multe STRĂZI din Galaţi, PLINE DE GROPI
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deşi mulţi gălăţeni s-au obişnuit cu drumurile neasfaltate  şi gropile sau crăpăturile din asfalt care le afectează zilnic maşinile sau reprezintă adevărate capcane pentru pietoni, câţiva cetăţeni nemulţumiţi ne-au trimis o sesizare în legătură cu intersecţia dintre blocurile H, C9 şi C8, din Ţiglina III. Gălăţenii se plâng că drumul arată aşa de mai bine de un an, iar situaţia se agravează, în timp ce autorităţile stau cu mâinile în sân.

"Aceaste gropi par că le-au pus gând rău maşinilor noastre. Sunt aici de mult timp, dar autorităţile nu au făcut nimic pentru a remedia situaţia. Ieri am văzut o bătrână împiedicându-se, din cauza acestor cratere. Ne-am săturat de vorbe", ne-a declarat Dumitru Vasilache, în vârstă de 38 de ani.

În urma intervenţiei cotidianului „Viaţa liberă”, autorităţile menţionează că strada va intra cât de curând în reabilitare. "După rectificarea bugetară din această toamnă, se va interveni şi pe străzile secundare din cartiere", ne-a transmis Emanuela Turcu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Galaţi.

Citit 1250 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2015 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.