ALARMĂ la UPU. Un pacient le-a spus medicilor că are o GRENADĂ în sacoșă

ALARMĂ la UPU. Un pacient le-a spus medicilor că are o GRENADĂ în sacoșă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Panică, duminică seară, la UPU Galați după ce un tânăr le-a spus medicilor că are o grenadă în sacoșă. La Unitatea de Primiri Urgențe s-au prezentat imediat polițiști, jandarmi și pirotehniști de la ISU. Din fericire, totul s-a dovedit o alrmă falsă, nefiind vorba despre o grenadă ci de o... adunătură de cabluri lipite cu bandă izolatoare. ”Am primit un apel la 112. Obiectul era într-o sacoșă cu niște scoici. În urma verificărilor, am constat că este vorba despre doi conductori electrici, care sunt îmbinați și izolați. Are aceleași dimenșiuni și o formă aproximativ la fel cu o grenadă. O să o ridicăm ca să nu mai existe confuzii”, ne-a spus căpitanul Cătălin Dițu, reprezentantul ISU Galați.

Cei care au dat alarma autorităților au fost medicii. Pacientul a fost adus la noi de un echipaj de prim-ajutor. La aproximativ o oră, acesta ne-a spus că are în sacoșă un obiect care seamnă cu o grenadă, pe care l-a găsit pe malul Dunării. El a fost adus la noi cu un atac de panică”, ne-a explicat medicul de gardă Diana Ivan.

Întreaga poveste ne-a fost spusă chiar de tânărul care a creat panică printre autorități. ”Mă plimbam pe faleză și căutam scoici. Am găsit ceva care semăna cu o grenadă. Am luat-o de jos și apoi mi s-a făcut rău, am căzut direct în apă. Niște domni de pe faleză au sunat la ambulanță”, ne-a povestit tânărul.

Din fericire, totul a fost doar o alarmă falsă. Cu toate acestea, atât tânărul, cât și cadrele medicale au tras o sperietură pe cinste. 

Citit 2132 ori Ultima modificare Duminică, 23 August 2015 23:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.