Spectacolul tinerilor din Congo, de Ziua Refugiatului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 19-20 iunie, Organizaţia „Salvaţi Copiii” marchează  Ziua Mondială a Refugiatului, ocazie cu care se desfăşoară manifestări care să ne aducă aminte de cei prigoniţi din ţara lor, pe teritoriul ţării noastre. Centrul Regional de Cazare şi Proceduri din cadrul  Oficiului Român pentru Imigrări din Bucureşti desfăşoară astăzi, 20 iunie, spectacole şi expoziţii de desene în mai multe oraşe ale ţării.

Astă seară va fi şi la Galaţi un astfel de spectacol susţinut de artiştii-imigranţi. Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, va găzdui, începând cu ora 19.00, un concert vocal-instrumental şi o expoziţie cu lucrări, dedicate acestei zile.

Organizatorul manifestării este Organizaţia Salvaţi Copiii, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor, trupa 789 Art a Casei de Cultură a Studenţilor, Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil - Galaţi, Fundaţia Betesda Galaţi, Biserica Creştină Baptistă Galaţi şi Biserica Emanuel Galaţi.

Manifestarea artistică este susţinută de către un grup de tineri din Congo, care se află cazaţi în Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil – Galaţi şi sunt asistaţi de către Organizaţia Salvaţi Copiii, în cadrul proiectului “Integrarea solicitanţilor de azil în societatea românească.

Citit 1253 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.