Sarmalele Reci sunt ecologiste

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 20 iunie, la Galaţi poposeşte caravana Mişcarea de Reciclare, o campanie iniţiată de Ministerul Mediului. Caravana se desfăşoară timp de patru luni, în 12 oraşe, Galaţiul fiind primul pe listă. Toţi cei interesaţi să răspundă acestui mesaj sunt aşteptaţi în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, azi, de la ora 11,00.

Mişcarea de Reciclare va organiza o caravană a bicicliştilor pe traseul Casa de Cultură, b-dul Brăilei, Mazepa, Restaurant Potcoava, Parc Statuia Eminescu şi retur. Voluntarii pe biciclete vor împărţi materiale informative şi mere verzi.

Trupa Drum Cafe va concerta în debutul şi la finalul caravanei, în Parcul Statuia lui Eminescu (ora 12,30) şi la Păpădie (ora 13,15).

Începând cu ora 19,00, evenimentul va continua la Păpădie, unde, la cortul special amenajat, vor fi organizate concursuri de creativitate „recycle art” şi de benzi desenate. Atmosfera va fi întreţinută de Direcţia 5 şi de Sarmalele Reci.

La Galaţi, Partenerul Mişcării de Reciclare este Asociaţia „Stejarul către Tineri”, reprezentată de Laurenţiu Popa şi Andu Marian.

Citit 907 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.