De ce s-au oprit lucrările la locul de joacă din Micro 20

De ce s-au oprit lucrările la locul de joacă din Micro 20
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Nemulţumiţi, cetăţenii din Micro 20 ne-au sesizat că lucrările de amenajare a locului de joacă în locul garajelor demolate au fost sistate, iar peisajul este unul dezolant. Într-adevăr, când am ajuns la faţa locului n-am zărit nici urmă de muncitor sau utilaje. În afară de apariţia unui chioşc, nu am remarcat mari schimbări faţă de recenta noastră descindere în zonă.

După cum am aflat de la Silviu Bacalum, temporar purtător de cuvânt al Primăriei Galaţi, în prezent se aşteaptă sosirea echipamentelor şi ansamblurilor de joacă şi de sport cu care va fi dotat miniparcul, şi va fi turnat stratul de tartan. Locul de joacă ar urma să fie gata la finele lunii septembrie.

După cum v-am informat, acest miniparc de cartier face parte din primul lot de zece locuri de joacă pe care le va realiza Asocierea SC Lemacons SRL, SC Ischia SRL şi SC Servland SRL, investiţie în valoare totală de 3,7 milioane de lei, la care proiectul a fost elaborat de SC Ecoarch SRL. Din seria de zece, va fi cel mai mare şi mai complex din punct de vedere al dotărilor şi amenajării.        

Citit 3355 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2015 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.