VIDEO/ Nouă maşini lăsate fără cauciucuri de câţiva petrecăreţi

VIDEO/ Nouă maşini lăsate fără cauciucuri de câţiva petrecăreţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliţiştii gălăţeni fac cercetări într-un dosar în care mai mulţi tineri sunt acuzaţi de distrugere. Ancheta a pornit după ce tinerii au fost surprinşi de camerele de supraveghere ale unui service auto în timp ce tăiau cauciucurile unor maşini parcate în zonă. În acest mod au fost distruse nouă maşini, trei dintre ele aparţinând service-lui.

„Nu cred că este vorba de o răzbunare, cred că a fost vorba doar de o distracţie pentru ei. Au înţepat cauciucurile tuturor maşinilor care erau parcate pe stânga şi dreapta străzii. Este vorba despre nouă maşini, dar nu ştiu dacă toţi au şi depus plângere. Aşa au ales ei să se distreze, dar nu cred totuşi că poţi să ieşi la o bere şi să ai o armă albă, un briceag sau un cuter şi să înţepi maşinile. Pe noi ne-a costat cam 1.000 de lei înlocuirea cauciucurilor”, ne-a declarat Constantin Nechifor, directorul tehnic al service-ului.

Imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins cum patru tineri distrug cauciucurile, au ajuns la poliţie împreună cu mai multe plângeri. „S-a deschis un dosar penal pentru distrugere şi, la finalizarea cercetărilor, se vor lua şi măsurile legale care se impun”, ne-a explicat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 2285 ori Ultima modificare Marți, 01 Septembrie 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.