CORNELIU VADIM TUDOR, fondatorul PRM, a MURIT

CORNELIU VADIM TUDOR, fondatorul PRM, a MURIT
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Fondatorul Partidului România Mare (PRM) Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni după-amiază, 14 septembrie, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău, a relatat mediafax.ro.

Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat după ce a fost internat, luni dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, aici suferind un infarct, motiv pentru care a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La câteva ore după intervenţia chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat, potrivit unor surse medicale.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a ajuns de urgenţă la spital acuzând probleme respiratorii, anunţa luni dimineaţă presa centrală. Corneliu Vadim Tudor suferea de edem pulmonar acut. În ultimii ani, Vadim Tudor a ajuns de mai multe ori la spital, el suferind şi de diabet şi probleme cardiace.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, a fost scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator. Corneliu Vadim Tudor era căsătorit şi avea două fiice.

Sursa foto: Mediafax - Octav Ganea

Citit 3654 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2015 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.