Important pentru ŞOFERI: Iată când vor fi gata LUCRĂRILE la PODUL de la Şendreni

Important pentru ŞOFERI: Iată când vor fi gata LUCRĂRILE la PODUL de la Şendreni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La jumătatea lunii octombrie, cel târziu, circulaţia se va putea desfăşura în condiţii normale pe podul de la Şendreni, a anunţat ing. Doiniţa Corban, şefa Secţiei de Drumuri Naţionale Galaţi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural.

"Din punct de vedere ar graficului, al procesului tehnologic şi al ritmului pe care îl au în ultimul timp, în jurul datei de 10 octombrie, cel târziu la jumătatea lunii, se va putea circula pe pod fără semafor", a precizat reprezentanta structurii locale din cadrul CNADNR.

Declaraţia vine după ce conducerea Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi, în surbordinea căreia se află Secţia Drumuri Naţionale Galaţi, ne-a declarat, la începutul lunii septembrie, că "începând cu data de 4 septembrie se desfăşoară lucrările pe partea dreaptă, care, conform graficului de lucrări, vor fi finalizate la sfârşitul lunii septembrie 2015, când circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri".

Conducerea Direcţiei a precizat că, în lunile octombrie şi noiembrie, constructorul gălăţean SC Luconsa BM SRL va executa lucrări sub pasaj, la partea de infrastructură a podului. Lucrările au fost demarate pe data de 18 mai, iar durata de execuţie a acestora este de şase luni, adică ar trebui finalizate pe 18 noiembrie.

Rămâne de văzut dacă termenele avansate vor fi şi respectate.

Citit 2873 ori Ultima modificare Joi, 24 Septembrie 2015 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.