PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi până pe 12 octombrie

PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA la Galaţi până pe 12 octombrie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo valabilă pentru marţi, 29 septembrie, până la ora 21,00. În intervalul menţionat, în sudul Moldovei, adică şi în zona Galaţiului, vântul va avea intensificări, cu rafale de 50-55 km/h, iar valorile termice vor continua să scadă, vremea devenind rece pentru această perioadă.

Cu toate astea, din punct de vedere meteorologic, ziua de miercuri va fi o idee mai călduroasă. Cerul va fi complet acoperit de nori, cu şanse mici de precipitaţii, în timp ce vântul va sufla moderat, cu o viteză maximă de 20 de kilometri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 15 grade Celsius, iar minima pe timpul nopţii va coborî până la valoarea de 11 grade Celsius.

Vremea până pe 12 octombrie

După perioada rece, care va ţine până pe 2 octombrie, când media temperaturilor maxime nu va depăşi 15-16 grade, vremea se va încălzi treptat, astfel încât în intervalul 4 - 6 octombrie vor fi maxime termice, în medie, cuprinse între 21 şi 23 de grade. Apoi, valorile termice diurne vor scădea uşor, menţinându-se până la sfârşitul celei de a doua săptămâni la medii de 19-21 de grade, normale pentru prima decadă a lunii octombrie.

Temperaturile minime vor scădea între 29 septembrie şi 2 octombrie spre valori medii de 9-11 grade, însă vor reveni treptat la nivelul obişnuit al minimelor nocturne din această perioadă, mediile oscilând uşor între 10 şi 13 grade. Temporar va ploua slabe şi în unele zile ale intervalului 6-11 octombrie.

Citit 5739 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.