GINKGO BILOBA a fost SCOS de pe lista medicamentelor COMPENSATE

GINKGO BILOBA a fost SCOS de pe lista medicamentelor COMPENSATE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mai multe medicamente vor fi scoase de pe lista compensatelor, din data de 1 octombrie, în urma unei hotărâri de guvern. Este vorba de 17 medicamente, mai exact: Bifonazolum, Rimonabantum, Glucosaminum, Ginkgo Biloba, Sibutraminum, Efalizumabum, Alemtuzumab, combinaţii de Rosiglitazonum şi Glimepiridum, combinaţii de Rosiglitazonum şi Metforminum, Rosiglitazonum, Drotrecogium Alfa, Natriiodidum, Daclizumabum, Natriifluoridum, Denxpanthenolum, Benzoyls Peroxidum şi Clemastinum.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Galaţi spune că aceste medicamente nu vor mai putea fi eliberate de către farmacii, indiferent de data la care medicul a completat prescripţia medicală electronică.

Citit 1855 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2015 02:52

1 comentariu

 • postat de Costi
  Joi, 01 Octombrie 2015 12:41
  95.77.96.***
  Era si cazul. Va recomand la toti sa nu mai cumparati orice pastila prezentata la TV prin texte de genul "se stie ca ajuta la...". Nu se stie nimic. Cautati mereu rezultatele testelor facute pe sute sau mii de oameni, daca exista. Astfel, veti putea constata, de exemplu ca vitamina C nu are nicio treaba cu prevenirea sau vindecarea racelilor, ca homeopatii sunt impostori si multe altele.
  3
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.