Doi tineri au MURIT într-un CUMPLIT ACCIDENT în judeţul Galaţi

Doi tineri au MURIT într-un CUMPLIT ACCIDENT în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Doi tineri au murit şi alţi doi au fost grav răniţi în urma unui accident rutier petrecut luni seară, 19 octombrie, pe DN 25, la Drăgăneşti. Tragedia a avut loc la ieşirea din localitate, spre Tecuci, pare-se pe fondul unei depăşiri riscante în care a fost implicat autoturismul în care se aflau cei patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani. Cel mai în vârstă dintre ei, aflat la volanul maşinii, nu a mai reuşit să revină pe banda de mers în momentul în care a observat că din faţă venea un tractor cu remorcă. Impactul a fost devastator pentru şofer şi pasagerul din dreapta faţă, un tânăr în vârstă de 18 ani.

"În urma coliziunii a rezultat decesul conducătorului auto, cât şi a ocupantului dreapta faţă al autoturismului, dar şi rănirea a doi pasageri din autoturism, care au fost internaţi în spital pentru îngrijiri medicale", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi răniţi, ambii cu vârsta de 16 ani, au fost transportaţi la Spitalul din Tecuci, starea lor fiind destul de gravă.

Circumstanţele exacte în care a avut loc accidentul urmează să fie stabilite în urma cercetărilor care se fac în cadrul dosarului penal deschis de poliţiştii de la Circulaţie.

Citit 7503 ori Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2015 13:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.