Cheflii cercetaţi pentru CONDUCERE LA BEŢIE. Unul avea o ALCOOLEMIE uriaşă

Cheflii cercetaţi pentru CONDUCERE LA BEŢIE. Unul avea o ALCOOLEMIE uriaşă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doi gălăţeni au necazuri cu legea, după ce au "păcătuit" grav în trafic, la finele săptămânii trecute. Primul dintre ei, un bărbat de 48 de ani, a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să "scurteze" drumul, circulând pe contrasens, pe strada Nicolae Bălcescu. Agenţii Secţiei 1 au stabilit că bărbatul aflat la volan avea motiv să încurce sensurile, după ce etilotestul a arătat o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,84 la mie.

Valorile aparatului de măsurat alcoolemia au fost date şi mai tare peste cap, câteva ore mai târziu, de un tânăr de 31 de ani, oprit la Umbrăreşti, pentru că maşina sa avea un ciudat mers sinusoidal. Testarea a scos la iveală că bărbatul avea o alcoolemie de 1,14 la mie în aerul expirat, constatare care i-a determinat pe poliţişti să îi întrerupă deplasarea.

"Ambii şoferi au fost duşi la spital, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cele două cazuri au fost întocmite doare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului", a precizat cms. şef. Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 1574 ori Ultima modificare Luni, 19 Octombrie 2015 19:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.