FRIGUL îi împinge pe gălăţeni să ÎNCALCE LEGEA. Mai multe poersoane, cercetate pentru FURT de curent şi de lemne

FRIGUL îi împinge pe gălăţeni să ÎNCALCE LEGEA. Mai multe poersoane, cercetate pentru FURT de curent şi de lemne
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un bărbat de 62 de ani din Tg. Bujor a rămas cu casa în beznă, în urma unei tentative eşuate de a-şi asigura singur energia electrică necesară. Sexagenarul fusese zilele trecute debranşat de la reţea de către lucrătorii de la Electrica, pentru neplata facturii, numai că a găsit o modalitate de a-şi reconecta locuinţa. A făcut o improvizaţie la stâlpul din stradă, numai că "ingineria" nu le-a scăpat poliţiştilor.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tg. Bujor s-au  sesizat  din oficiu cu privire la faptul că de la reţeaua publică de alimentare cu energie electrică din dreptul locuinţei unui bărbat de 62 ani, din localitate, către imobilul în care acesta locuieşte, sunt conectaţi doi conductori prin improvizaţie, existînd suspiciunea de furt", a precizat cms. şef Cristina Tatulici, din cadrul IPJ Galaţi.

Improvizaţia a fost înlăturată după ce poliţiştii au primit lămuririle necesare de la Electrica. Localnicul a rămas fără curent din nou, dar s-a ales în schimb cu dosar penal pentru furt.

S-au înmulţit furturile de copaci

Hoţii de lemne au deschis sezonul furturilor din pădurile din nordul judeţului cu scopul de a vinde lemnele pentru încălzire. Numai la finele săptămânii trecute, poliţiştii de la Tecuci şi cei de la Buciumeni au depistat patru persoane, trei din Vrancea şi una din Ţepu, care tăiaseră şi sustrăseseră în total 38 de salcâmi şi tei din pădurile de la Buciumeni. Cele patru persoane sunt cercetate pentru tăiere ilegală şi furt de lemne, arborii sustraşi fiind confiscaţi spre valorificare de către Ocolul Silvic.

Citit 1738 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.