ACCIDENT GRAV pe DN 25. Cinci persoane au fost RĂNITE într-o CIOCNIRE FRONTALĂ
Foto: Foto: GSDG

ACCIDENT GRAV pe DN 25. Cinci persoane au fost RĂNITE într-o CIOCNIRE FRONTALĂ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un accident cu nu mai puţin de cinci victime s-a petrecut în cursul dimineţii de marţi, 17 noiembrie, din cauza depăşirii riscante făcute de un şofer.

Potrivit primelor concluzii, bărbatul în vârstă de 67 de ani, aflat la volanul unui autoturism cu care se deplasa pe DN 25 dinspre Galaţi spre Tecuci ar fi făcut o manevră care putea să îi coste viaţa atât ce cei aflaţi în maşina sa cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic. Impactul dintre maşina condusă de sexagenar şi un Mercedes care venea spre Galaţi s-a produs la ieşirea din Braniştea, în momentul în care primul şofer a vrut să depăşească un autotren. Nu s-a asigurat suficient şi a lovit frontal Mercedesul condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani.

"În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum şi a unei pasagere în vârstă de 52 de ani din Mercedes. De asemenea, au fost răniţi doi pasageri din autoturismul Opel, cu vârste de 55 şi, respectiv, 70 de ani", ne-a explicat insp. Iulian Matei, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Cele cinci victime au fost preluate de ambulanţele SMURD şi duse la Spitalul de Urgenţă, una fiind introdusă imediat în sala de operaţie. Poliţiştii vor încerca să afle cum a fost posibil acest eveniment în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 3730 ori Ultima modificare Marți, 17 Noiembrie 2015 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.