Un teribilist s-a înfipt cu BOLIDUL în GARD. S-a petrecut în centrul Galaţiului

Un teribilist s-a înfipt cu BOLIDUL în GARD. S-a petrecut în centrul Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, posesor al unei maşini foarte scumpe, a reuşit să îşi facă praf bijuteria pe patru roţi în urma unei manevre demne de pistele de curse.

Totul s-a întâmplat pe strada Eroilor, în apropierea intersecţiei cu Nicolae Bălcescu, în noaptea de marţi spre miercuri, respectiv 17 spre 18 noiembrie. Potrivit martorilor, bărbatul, aflat la volanul unui BMW, ar fi demarat în trombă din intersecţie şi după numai câţiva metri parcurşi pe strada Eroilor a lovit nişte marcaje amplasate pentru a semnaliza o lucrare. De acolo, a intrat cu maşina direct într-un stâlp şi un alt gard, al unui imobil.

"Din primele cercetări a reieşit că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul şi lovind un stîlp de electricitate şi un gard", a precizat insp. Iulian Matei, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Din fericire, cursa s-a încheiat prost doar pentru maşina, şi elementele de semnalizare, conducătorul auto scăpând teafăr. El va trebui totuşi să plătească o amendă pentru c a fost sancţionat pentru neadaptarea vitezei.

Citit 7631 ori Ultima modificare Marți, 05 Ianuarie 2016 15:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.