Două persoane, printre care se numără şi un tânăr din Galaţi, au MURIT într-un CUMPLIT ACCIDENT de circulaţie

Două persoane, printre care se numără şi un tânăr din Galaţi, au MURIT într-un CUMPLIT ACCIDENT de circulaţie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un eveniment rutier extrem de grav a pus capăt brusc vieţii unui tânăr de numai 22 de ani din Galaţi. Accidentul, în urma căruia şi-a mai pierdut viaţa o persoană, iar alţi doi oameni au fost grav răniţi, a avut loc pe raza judeţului Ialomiţa, în localitatea Cotorca.

Potrivit poliţiştilor ialomiţeni, maşina în care se afla gălăţeanul era condusă de un brăilean în vârstă de 22 de ani şi se îndrepta, pe DN 2B, pe direcţia Buzău - Bucureşti. Din câte se pare, tânărul brăilean nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, pătrunzând pe contrasens. Acolo, maşina s-a izbit de o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Ilfov.

Impactul extrem de violent a fost de natură să provoace moartea şoferului şi a gălăţeanului, aflat pe scaunul din dreapta faţă. Un alt tânăr, de 22 de ani, din Brăila, a fost grav rănit şi transportat ulterior la un spital din Bucureşti, la fel ca şi şoferul autoutilitarei.

Poliţiştii ialomiţeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească condiţiile exacte în care s-a produs evenimentul.

Citit 4738 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2015 21:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.