Doi bărbaţi şi-au PIERDUT VIAŢA într-un imobil deţinut de LUCIAN BUTE. O a treia persoană este în stare CRITICĂ

Doi bărbaţi şi-au PIERDUT VIAŢA într-un imobil deţinut de LUCIAN BUTE. O a treia persoană este în stare CRITICĂ

Sursa foto: tvanouvelles.ca
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
6 comentarii


UPDATE
: Anchetatorii Poliției din Montreal au luat declarații de la martorii incidentului, în urma cărora se va stabili dacă înaintea tragediei a avut loc vreo altercație, sau, așa cum s-a presupus la început, balustrada ar fi cedat pur și simplu sub greutatea bărbaților. Potrivit informațiilor obținute de la vecini, în apartament ar fi avut loc o petrecere în acea noapte. ”Pe la ora 2,00, am auzit zgomote puternice, ca și cum ceva a căzut”, a povestit o femeie care locuiește la un etaj mai sus. 

Balcoane similare în cartier

Încă de dimineață, perimetrul incidentului a fost restricționat, iar balustrada metalică, lungă de câțiva metri a fost dată jos. ”Vom lua în atenție toate balustradele din zonă. Vrem să ne asigurăm că nu sunt probleme cu ele, și să luăm toate măsurile necesare”, a explicat un angajat al primăriei Lachine.  

Și primarul Lachine, Claude Dauphin, a fost prezent la locul incidentului. ”Împreună cu directorul de la amenajări, respectiv poliție și pompieri, am asigurat zona, deoarece toate aceste blocuri au fost construite în aceeași perioadă”, a spus primarul. ”De mâine vom face o inspecție generală pentru ca astfel de situații să nu mai existe. Sunt foarte multe balcoane de acest tip în cartier”, a mai spus oficialul.


Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa şi un al treilea este în stare critică, după ce balustrada balconului în care se aflau, la etajul al treilea al unei clădiri din cartierul Lachine (Montreal), a cedat. Clădirea aparţine pugilistului gălăţean Lucian Bute, conform tvanouvelles.ca. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 2,00 (ora locală).

Doi dintre cei trei bărbaţi au în jur de 20 de ani, iar cel de-al treilea era în vârstă de aproximativ 40 de ani. Cei de la Serviciul de ambulanţă au încercat să îl resusciteze, pe loc, însă fără succes, pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, iar unul dintre cei doi tineri a decedat în drum spre spital. „Ştim că balustrada a cedat, dar nu sunt clare circumstanţele în care s-a întâmplat”, a declarat Andre Leclerc, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Montreal.

Ancheta este în curs de derulare.

Vom reveni cu amănunte.

Sursa: tvanouvelles.ca 

Citit 3719 ori Ultima modificare Luni, 07 Decembrie 2015 10:03

6 comentarii

 • postat de Ion Luni, 07 Decembrie 2015 12:11 82.137.11.*** Link la comentariu
  0
  0

  Pai el e proprietarul si nu a intretinut cladirea pe care a inchiriat-o. Chiriasii lui stateau pe balcon, rezemati de balustrada, si au cazut cu tot cu ea. In Romania,la Colectiv, patronii sunt in arest.

  Raportează
 • postat de eu Luni, 07 Decembrie 2015 10:12 5.13.150.*** Link la comentariu
  1
  2

  Raspunderea e a proprietarului. Plateste Bute de se indoaie si sa zica sarumana daca nu face si pusculita, vorbim de lumea civilizata totusi. Acolo nu e ca la noi, exista obligatie legala de a avea administrator de cladire, cladirea s-a receptionat, din momentul ala e raspunderea proprietarului. Imi pare rau de Bute, e o situatie mai mult decat neplacuta, dar legala.

  Raportează
 • postat de Intrebare pt.Ion Duminică, 06 Decembrie 2015 23:39 5.13.140.*** Link la comentariu
  4
  8

  Ori a construit el blocul? Pt ce s-o incurce? Daca ti-e iti cade un balcon in cap, ce vina are proprietarul? Este vina constructorului.

  Raportează
 • postat de Ion Duminică, 06 Decembrie 2015 23:17 5.13.166.*** Link la comentariu
  7
  5

  Balustrada era la balconul unui etaj al blocului. Deci ar putea s-o cam incurce, ca doar bani lua la chiriasi.

  Raportează
 • postat de albano Duminică, 06 Decembrie 2015 20:25 94.176.183.*** Link la comentariu
  9
  6

  Nu doar balustrada ci si jumatate din Montreal este a lui Bute . De fapt balustrada era in afara cladirii asa ca Bute nu are nici o treaba cu ce se intampla in exteriorul cladirii . Poate erau boschetarii de la Pechea si incercau sa fure fierul din balustrada . Sau de la Toflea .

  Raportează
 • postat de doina Duminică, 06 Decembrie 2015 19:55 84.117.46.*** Link la comentariu
  9
  2

  ghinion sper acum sa u faca parnaie

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.