Doi bărbaţi şi-au PIERDUT VIAŢA într-un imobil deţinut de LUCIAN BUTE. O a treia persoană este în stare CRITICĂ
Foto: Sursa foto: tvanouvelles.ca

Doi bărbaţi şi-au PIERDUT VIAŢA într-un imobil deţinut de LUCIAN BUTE. O a treia persoană este în stare CRITICĂ
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE: Anchetatorii Poliției din Montreal au luat declarații de la martorii incidentului, în urma cărora se va stabili dacă înaintea tragediei a avut loc vreo altercație, sau, așa cum s-a presupus la început, balustrada ar fi cedat pur și simplu sub greutatea bărbaților. Potrivit informațiilor obținute de la vecini, în apartament ar fi avut loc o petrecere în acea noapte. ”Pe la ora 2,00, am auzit zgomote puternice, ca și cum ceva a căzut”, a povestit o femeie care locuiește la un etaj mai sus. 

Balcoane similare în cartier

Încă de dimineață, perimetrul incidentului a fost restricționat, iar balustrada metalică, lungă de câțiva metri a fost dată jos. ”Vom lua în atenție toate balustradele din zonă. Vrem să ne asigurăm că nu sunt probleme cu ele, și să luăm toate măsurile necesare”, a explicat un angajat al primăriei Lachine.  

Și primarul Lachine, Claude Dauphin, a fost prezent la locul incidentului. ”Împreună cu directorul de la amenajări, respectiv poliție și pompieri, am asigurat zona, deoarece toate aceste blocuri au fost construite în aceeași perioadă”, a spus primarul. ”De mâine vom face o inspecție generală pentru ca astfel de situații să nu mai existe. Sunt foarte multe balcoane de acest tip în cartier”, a mai spus oficialul.


Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa şi un al treilea este în stare critică, după ce balustrada balconului în care se aflau, la etajul al treilea al unei clădiri din cartierul Lachine (Montreal), a cedat. Clădirea aparţine pugilistului gălăţean Lucian Bute, conform tvanouvelles.ca. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 2,00 (ora locală).

Doi dintre cei trei bărbaţi au în jur de 20 de ani, iar cel de-al treilea era în vârstă de aproximativ 40 de ani. Cei de la Serviciul de ambulanţă au încercat să îl resusciteze, pe loc, însă fără succes, pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, iar unul dintre cei doi tineri a decedat în drum spre spital. „Ştim că balustrada a cedat, dar nu sunt clare circumstanţele în care s-a întâmplat”, a declarat Andre Leclerc, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Montreal.

Ancheta este în curs de derulare.

Vom reveni cu amănunte.

Sursa: tvanouvelles.ca 

Citit 3957 ori Ultima modificare Luni, 07 Decembrie 2015 10:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.