Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
1 comentariu

UPDATE, marţi, 1 decembrie/ La mai puţin de 48 de ore de la descoperirea, pe un deal din satul Adam, a cadavrului unui tânăr localnic, poliţiştii şi procurorii au reuşit să dea de urma presupusului criminal.

Anchetatorii au aflat rapid că persoana cu care victima, Gheorghe Tenie, în vârstă de 26 de ani, era într-un conflict permanent ori de câte ori avea ocazia, era un tânăr din satul Ştieţeşti, pe nume Grigoraş Florin Crăciun, în vârstă de 18 ani. Ajunşi la acesta, oamenii legii au reuşit să refacă filmul ultimei lor întrevederi, care a coincis cu ultimele clipe de viaţă ale lui Gheorghe. Astfel au aflat din gura lui Grigoraş cum că acesta s-ar fi întâlnit cu "inamicul" pe un deal şi s-ar fi luat la harţă şi mai apoi la bătaie. Băiatul nu a mai stat mult pe gânduri şi a pus mâna pe un par cu care l-a lovit pe Gheorghe în moalele capului până când l-a lăsat lat.

"Suspectul a declarat că victima era în viaţă când l-a părăsit pe deal, aceasta decedând ulterior. S-a stabilit că moartea a survenit unei hemoragii consecutive leziunilor dobândite prin lovirea cu corpul contondent. Suspectul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", a precizat procurorul Liliana Istrate, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Grigoraş Florin Crăciun urma a fi prezentat marţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă cel puţin zece ani de închisoare.


ALERTĂ în judeţul Galaţi: Un tânăr, cu urme de VIOLENŢĂ pe corp, a fost găsit MORT pe un câmp. Poliţia încearcă să descopere cine l-a UCIS

Poliţiştii şi procurorii sunt în alertă după ce, în cursul zilei de duminică, pe un câmp din apropierea satului Adam, comuna Drăguşeni, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui tânăr de numai 26 de ani. Cei care l-au descoperit pe bărbat au alertat autorităţile, mai ales că acesta avea pe corp numeroase lovituri.

La faţa locului, medicii de la ambulanţa chemată în speranţă că tânărul ar mai fi avut o şansă la viaţă au constatat că acesta murise cu ore bune în urmă.

"Tânărul prezenta numeroase urme de violenţă, fracturi şi traumatisme severe la nivelul capului şi al feţei, care probabil i-au şi provocat decesul", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Pentru că în cauză era vorba evident de o moarte suspectă, pe fir au intrat poliţiştii criminalişti şi procurorii care vor trebui să afle în ce împrejurări a murit tânărul, dar mai ales cine i-a curmat zilele.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi fac cercetări în acest dosar de omor unde deocamdată aveam autor necunoscut. Se fac cercetări pentru identificarea autorului sau autorilor şi a circumstanţelor în care a avut loc decesul“, a precizat Liliana Istrate, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Un cuvânt decisiv asupra felului în care a fost ucis tânărul îl vor avea medicii legişti, care vor stabili cauzele exacte ale decesului în urma necropsiei.

Citit 11156 ori Ultima modificare Marți, 01 Decembrie 2015 13:01

1 comentariu

 • postat de Cossy Marți, 01 Decembrie 2015 14:33 109.103.136.*** Link la comentariu
  2
  33

  Nu poti lua viata unui animal daramite a unui om.
  In cazul Inchisorii pe viata se cheltuiesc prea multi bani pentru detinuti.
  Ar fi corect sa se cheltuiasca tot la fel pentru studenti, pensionari, copii ( oameni care nu au gresit cu nimic ).
  Asigurarea conditiilor "Europene" de detentie face ca peniteciarul sa fie considerat hotel pentru unii detinuti.
  Statul asigura gratuit pentru detinuti :
  -hrana cu asigurarea aportului zilnic de proteine si vitamine
  -imbracaminte ,
  -asistenta medicala,
  -cazare
  -incalzire si apa calda,
  -electricitate.
  Astfel ei au minimul necesar asigurat ( ceea ce prin munca cinstita nu pot dobandi -sau nu vor).
  Statul nu descurajeaza astfel de actiuni,motiv pentru care sume consistente de la buget asigura bunul trai al detinutilor.
  Cel mai corect ar fi sa-si achite contravaloarea serviciilor de stat in puscarie sau sa munceasca pentru acesti bani.
  Noi contribuabilii participam asigurand traiul bun al acestor detinuti.
  Ce primim in schimb ?
  -reduceri de pedepse.
  -infractionalitate in crestere.

  Ceva e putred in tara asta.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.