Două GĂŞTI RIVALE s-au ÎNCĂIERAT într-un BAR din Tecuci. Unul dintre RĂNIŢI a fost transportat de URGENŢĂ la Galaţi

Două GĂŞTI RIVALE s-au ÎNCĂIERAT într-un BAR din Tecuci. Unul dintre RĂNIŢI a fost transportat de URGENŢĂ la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

S-au scos cuţitele în ultima noapte de Crăciun la Tecuci, unde un local s-a transformat în câmp de luptă pentru două găşti între care existau conflicte mai vechi. Scandalul a izbucnit aproape de miezul nopţii de duminică spre luni şi nu s-a aplanat decât după ce jandarmii, poliţiştii şi mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului pentru a linişti spiritele şi a culege recolta de răniţi. Cel care a dat alarma a fost patronul barului, sub ochii căruia mai mulţi clienţi s-au luat la ceartă şi mai apoi la bătaie cu pumnii şi cuţitele. A fost nevoie de doar câteva minute ca trei dintre participanţii la conflict să fie răniţi destul de serios. Când au ajuns jandarmii, doi dintre ei, un bărbat de 36 de ani, din Movileni, şi unul de 27 de ani, din Drăgăneşti, încă îşi mai continuau disputa cu doi adversari, ambii din Tecuci.

"Din verificările efectuate de către jandarmi a reieşit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri intervenite între victime şi agresori datorită unui accident produs în luna decembrie 2015 în Austria şi a unei dispute spontane, cei doi agresori au început să lovească victimele cu ajutorul unor sticle. La rândul lor, victimele au fost nevoite să se apere, rezultând vătămarea corporală a trei dintre scandalagii", a precizat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Cei trei răniţi, un bărbat de 36 de ani, unul de 29 de ani şi unul de 27 de ani, au fost luaţi cu salvările şi duşi iniţial la Spitalul din Tecuci. Medicii de la Ambulanţă au constatat că aceştia aveau plăgi înjunghiate abdominale, toracice şi în zona feţei. Pentru că intrase în şoc hemoragic, bărbatul de 36 de ani a fost transportat ulterior la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Poliţiştii de la Tecuci aşteaptă acum ca acesta să îşi revină şi să îl audieze, deoarece alături de tânărul de 27 de ani este cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Citit 1840 ori Ultima modificare Luni, 28 Decembrie 2015 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.