O maşină plină cu bani s-a răsturnat la câţiva kilometri de Galaţi
Foto: Foto: GSDG

O maşină plină cu bani s-a răsturnat la câţiva kilometri de Galaţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii de vineri şi s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, dar şi cu o desfăşurare de forţe la periferia localităţii Schela. Potrivit informaţiilor oficiale, autovehiculul implicat în eveniment a fost o maşină de transport valori aparţinând unei firme de pază, care se deplasa pe DJ 251, pe direcţia Smârdan - Slobozia Conachi. La intersecţia cu drumul are duce spre Schela, şoferul nu a mai putut stăpâni maşina, care a derapat şi a ieşit de pe carosabil.

"S-a constatat că cel aflat la volan, un bărbat de 44 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara părţii carosabilului. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale", a subliniat insp. Aurelian Ropotan, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Având în vedere că maşina transporta bani, care din fericire nu s-au răsturnat pe câmp, la faţa locului au fost trimişi inclusiv jandarmii care au asigurat perimetrul până când încărcătura a fost transferată în siguranţă într-un alt vehicul special. Şoferul s-a ales cu o sancţiune din partea poliţiştilor de la Circulaţie.

Citit 5437 ori Ultima modificare Vineri, 15 Ianuarie 2016 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.