Peste 2.000 de LOCURI DE MUNCĂ, disponibile prin reţeaua Eures

Peste 2.000 de LOCURI DE MUNCĂ, disponibile prin reţeaua Eures
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ultimele date furnizate de AJOFM Galaţi, care colaborează cu reţeaua de recrutare EURES România, şomerii gălăţeni pot aplica pentru unul din cele 2.108 locuri de muncă din Europa, printr-o vizită la biroul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din strada Domnească nr.191.

Cele mai multe posturi sunt oferite de Spania (801), Danemarca (430) şi Irlanda (386), ceea ce este o noutate, având în vedere că, anul trecut, ţările în care oferta de muncă era cea mai bogată erau Spania şi Portugalia. În primele două ţări ante-menţionate, se caută muncitori necalificaţi în agricultură (400 de culegători de mazăre şi 30 de culegători de căpşuni în Danemarca), însă şi 385 de însoţitori şi însoţitoare de zbor în Irlanda. Pentru aceste posturi este necesară, însă, o diplomă de stewardesă, obţinută în urma unor cursuri de specialitate.

Cea mai variată ofertă de muncă o are, în continuare, Germania, care caută 125 de români pentru posturi de brutar, mecanic industrial, bucătar, poştaş sau electrician.

Absolvenţii de studii superioare sunt sfătuiţi să aleagă Norvegia, acolo unde se pot angaja ca postdoctoranzi în departamentul biomedical sau stagiari în cercetare bioclinică, dar şi Polonia, unde pot lucra ca specialişti în IT.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul  A.J.O.F.M. Galaţi, str. Domnească nr.191, etaj I, cam.16, de luni până joi, între orele 8,00-16,30.

Citit 2574 ori Ultima modificare Luni, 25 Ianuarie 2016 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.