Un tânăr a FURAT verighete din Mall şi a ajuns în AREST
Foto: Sursa foto: Poliția Română

Un tânăr a FURAT verighete din Mall şi a ajuns în AREST
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Reprezentanții unui Mall din Galați au reclamat faptul că persoane necunoscute au pătruns pe timpul nopții în incinta a două societăți comerciale aflate în interior, de unde au sustras 28 de verighete din aur, și 6 telefoane mobile.

În urma unor informați primite, pe 5 februarie a.c., polițiștii gălățeni au efectuat o percheziție domiciliară la un tânăr în vârstă de 26 de ani din Galați, bănuit de comiterea infracțiunii. De la domiciliul bărbatului, oamenii legii au ridicat 48 de verighete din aur de diferite gramaje,  patru telefoane mobile de diferite mărci, un televizor LCD și o tabletă.

Extinzând cercetările, polițiștii au constatat că tânărul este bănuit și de comiterea unui alt furt, a unui telefon mobil ce aparținea administratorului uneia din societăți.

De asemenea, tânărul ar mai fi forțat și ușile de acces la alte două societăți, însă nu a sustras bunuri din interior și a încercat să intre într-o altă societate din Mall, dar acțiunea a fost întreruptă de declanșarea alarmei interioare, fapt ce l-a determinat să abandoneze acțiunea. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90 la sută.

Tânărul bănuit de săvârșirea faptelor a fost reținut pe bază de ordonanță și este cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de tentativă la furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea de arestare preventivă.

Citit 3591 ori Ultima modificare Duminică, 07 Februarie 2016 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.