A intrat cu maşina în STÂLP. Două persoane au ajuns la SPITAL

A intrat cu maşina în STÂLP. Două persoane au ajuns la SPITAL
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat în vârstă de 38 de ani şi o fetiţă în vârstă de 11 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un stâlp. Totul s-a întâmplat pe strada Tunelului.

"Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care conducea un autoturism marca Opel, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi, într-o curbă, a intrat într-un stâlp. În urma impactului, şoferul şi o pasageră în vârstă de 11 ani au fost răniţi", ne-a declarat Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj al ambulanţei, care le-a acordat celor doi primele îngrijiri medicale. "Am fost solicitaţi să intervenim la un accident produs pe strada Tunelului. Cei doi pacienţi prezentau politraumatisme, motiv pentru care au fost duşi la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale de specialitate", ne-a explicat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE și despre ACCIDENTUL în care a fost pus la pământ un STÂLP de electricitate - o ȘICANĂ ÎN TRAFIC ar fi cauza producerii dezastrului

Citit 2694 ori Ultima modificare Duminică, 07 Februarie 2016 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.