Un gălăţean şi-a dat FOC la haine ca să se ÎNCĂLZEASCĂ

Un gălăţean şi-a dat FOC la haine ca să se ÎNCĂLZEASCĂ
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Panică într-un bloc din Ţiglina 1 după ce locatarii au fost nevoiţi să cheme pompierii de două ore în mai puţin de o oră. Totul din cauza unui locatar care şi-a dat foc la haine. Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, locuieşte, împreună cu fratele său, în vârstă de 65 de ani, într-un apartament situat la ultimul etaj al blocului I1. Luni dimineaţă, unul dintre locatari a simţit miros de fum şi a chemat pompierii. Aceştia au venit la faţa locului şi au constat despre ce este vorba, dar, la scurt timp, au fost chemaţi înapoi pentru că bărbatul a dat din nou foc la haine în casă. Se pare că acesta are probleme psihice şi nu se află la prima abatere de acest gen. „Doar anul acesta am avut deja trei solicitări pentru această locaţie. Bărbatul care a incendiat materialele textile se află la poliţie pentru audieri. Nu a fost cazul să evacuăm populaţia din bloc, dar s-au creat distrugeri, din cauza apei, atât la apartamentul respectiv, cât şi la cel de la etajul inferior”, ne-a declarat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Vecinii susţin că îi cunosc pe cei doi bărbaţi şi că nu au crezut că se va ajunge la aşa ceva. Acţiunea de ieri a bărbatului de 67 de ani a distrus însă apartamentul situat la etajul inferior. „Fiica mea locuieşte aici. Am făcut curăţenie în apartament toamna trecută, iar acum ne-a distrus tot. Curge apa pe toţi pereţii”, ne-a explicat mama proprietarei.

Din locuinţa incendiată nu a mai rămas mare lucru. Din păcate însă, fratele bărbatului care a dat foc la haine sub pretextul că vrea să se încălzească a avut un şoc când a ajuns acasă. „Nu ştiu ce s-a întâmplat. Medicii spun că este sănătos, dar uitaţi ce a făcut”, ne-a spus bărbatul.

Gălăţeanul va fi, cel mai probabil, internat pentru câteva zile la un spital de specialitate, dar, cum aici nu poate fi ţinut prea mult, acesta va reveni acasă, iar vecinii săi vor trăi cu frica că oricând se pot trezi într-un adevărat calvar.

Citit 2011 ori Ultima modificare Luni, 08 Februarie 2016 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.