Un PORTOFEL plin cu bani a fost PIERDUT în sediul Tribunalului Galaţi

Un PORTOFEL plin cu bani a fost PIERDUT în sediul Tribunalului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O septuagenară din Brăila, care a venit marţi pentru un proces la Palatul de Justiţie din Galaţi, a trecut prin mari emoţii după ce şi-a pierdut actele şi banii, în incinta instituţiei.

După ce şi-a terminat treaba, femeia a plecat spre casă, dar abia când s-a urcat în microbuzul ce urma să o ducă în oraşul vecin a constat că portofelul în care se aflau documentele personale şi banii, 750 de lei, dispăruseră. Bătrâna, care are 75 de ani, s-a întors cu sufletul la gură la Tribunal şi a avut norocul să constate că portofelul, cu tot ceea ce se afla în el, era în siguranţă. Asta deoarece obiectul a fost găsit la timp de o jandarmeriţă care asigură paza la intrarea în Palatul de Justiţie şi care, în momentul în care a văzut poza din buletin, şi-a dat seama cui îi aparţinea bunul.

"Plt. maj. Urban Iuliana şi-a amintit de posesoarea portofelului întrucât o mai văzuse pe holurile Palatului de Justiţie în aceeaşi zi şi chiar a ajutat-o să-şi aranjeze documentele ce trebuiau depuse la registratură", a precizat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Brăileanca a putut astfel să intre imediat în posesia portofelului cu bani, pentru că primii pe care i-a întrebat despre obiectul pierdut au fost chiar jandarmii. Femeia a plecat acasă mulţumită şi însoţită de recomandări preventive.

Citit 3525 ori Ultima modificare Marți, 16 Februarie 2016 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.