Decizia publicului: Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision în Suedia (VIDEO)
Foto: Foto: TVR

Decizia publicului: Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision în Suedia (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

"Moment of Silence", o tulburătoare piesă născută în zilele protestelor care au urmat tragediei Colectiv, va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2016, la Stockholm, în Suedia. Decizia, a fost luată duminică noaptea şi a aparţinut publicului care i-a acordat prin televoting nu mai de 6.585 de puncte interpretului acestei melodii, Ovidiu Anton.

Reamintim că în finala Selecţiei Naţionale Eurovision România, care a avut loc la Baia Mare şi a fost transmisă în direct de TVR, au participat şase piese care au fost judecate de către spectatori şi telespectatori.

În clasamentul final, pe poziţia a doua, în urma voturilor, s-a situat Vanotek feat. The Code & Georgian, cu 4.702 voturi, iar pe ce-a de-a treia treaptă a podiumului, mezina competiţiei, Florena, cu 3.491 de voturi. Pe poziţia a patra s-a situat Dream Walkers – 2.332 de puncte,  pe locul al cincilea, Mihai Trăistariu – 2.142 de puncte, iar pe locul al şaselea - Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ – 1.235 de puncte.

Întrebat dacă piesa „Moment of Silance“ este un tribut adus victimelor tragediei de la Colectiv, Ovidiu Anton a declarat: „Piesa mea nu este o piesă comemorativă. Piesa mea este pentru cei care sunt astăzi aici şi care pot face ceva ca să stopăm un serial din care enumerăm doar episoade. E un serial pe care noi trebuie să îl regizăm, nu alţii. Mă bucur că am câştigat demn, fără să apelez la senzaţional“.

 

 

Citit 2225 ori Ultima modificare Luni, 07 Martie 2016 10:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.