MAȘINILE DE LUX, vânate în Galați pentru oglinzi retrovizoare

MAȘINILE DE LUX, vânate în Galați pentru oglinzi retrovizoare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Mai multe autoturisme de lux au fost vandalizate în ultimele luni, pe raza municipiului Galaţi, piesele de interes pentru hoţi fiind oglinzile retrovizoare, a căror valoare toată se ridică la circa 30.000 de lei.

Fenomenul a ajuns la cunoştinţa poliţiei ca urmare a cinci plângeri venite din partea proprietarilor, în intervalul ianuarie - martie 2016, oamenii găsindu-şi maşinile în parcare fără preţioasele componente, care fuseseră demontate pe timp de noapte.

În urma cercetărilor poliţiştilor de la Investigaţii Criminale, s-a ajuns la concluzia că principalii suspecţi ar fi doi gălăţeni, unul în vârstă de 28 de ani şi altul de 42 de ani.

"Prin extinderea cercetărilor, s-a concluzionat faptul că, în perioada ianuarie - martie 2016, cei doi ar fi comis în total 11 infracţiuni de furt calificat, toate  având acelaşi mod de operare. Prejudiciul total cauzat prin săvârşirea infracţiunilor se ridică la peste 30.000 de lei şi a fost recuperat în proporţie de 20 la sută", se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de Presă al IPJ Galaţi.

Cei doi suspecţi, bănuiţi că au vândut oglinzile furate şi au cheltuit banii, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi vor fi prezentaţi Judecătoriei Galaţi, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citit 3039 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2016 22:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.