CUM şi UNDE ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi

CUM şi UNDE ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe ritmuri pop şi latino, concert live cu Elena Gheorghe

Cunoscuta cântăreaţă Elena Gheorghe (foto) revine la Galaţi. Interpreta va susţine un concert live astăzi, 22 aprilie, de la ora 21,00, la Teatris. Stilul pe care îl abordează este pop-dance şi latino. Artista a debutat la vârsta de trei ani, pe scena muzicii populare. În anii următori a obţinut zeci de trofee, a fost membră a trupei „Mandinga”, pe care a părăsit-o în 2010. Astăzi, Elena Gheorghe este considerată una dintre cele mai de succes interprete naţionale.

Preţul unui bilet la concert este de 110 lei.

Invitată specială Delia

Clubul Fratelli pregăteşte o seară de neuitat, pentru toţi amatorii de distracţii nocturne. Sâmbătă, 23 aprilie, începând cu orele 23,00, invitata specială, Delia, va cânta împreună cu fanii: "Da, mama", "Inimi desenate" şi multe alte hituri. Distracţia şi voia bună va fi la ea acasă, promit organizatorii. Ei spun că au mai pregătit şi premii pentru spectatorii cei mai activi. Biletul de intrare costă 40 de lei.

Sâmbătă cu "păcătoşii" DJ Razz şi MC Mihai Bejan

New York Pub continuă seria sâmbetelor pline de distracţie şi voie bună, "The Sinners". În acest weekend, muzica şi atmosfera vor fi asigurate de DJ Razz şi MC Mihai Bejan. Petrecerea va începe la ora 23,00. Intrarea este liberă, accesul fiind permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Stand up comedy cu Malu Chivu

Summer Time Pub vă invită la stand up comedy, duminică, 24 aprilie, începând cu ora 21,00. O părticică din binecunoscutul show TV va fi adusă de către Malu Chivu, cunoscut publicului în rolul „taximetristul Nicu Raţă”. Dacă nu aţi mai râs în hohote de ceva vreme, poate acum este o ocazie bună să vă chemaţi prietenii şi să vă distraţi împreună, ascultând glume şi replici deştepte. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Citit 11337 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2016 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.