”Play with your heart!”

”Play with your heart!”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

De mult nu mai este un secret că domeniul care a cunoscut cea mai mare dezvoltare în ultimul timp este acela al videochat-ului.

Supus des prejudecăților și puțin cunoscut publicului larg, am descoperit a fi de fapt un segment al pieței muncii bine organizat, profesionist, oferind multe oportunități celor implicați.

Astfel, precedând sărbătorile pascale, am întâlnit un eveniment aparent banal, menit însă să iasă din tipare și să arate tuturor o altă perspectivă asupra lucrurilor, totul cu un scop nobil.

Desfășurat sub sloganul „Play with your heart!”, evenimentul organizat de cele mai vechi studiouri profesionale din Galați, SmartChat Studio și NightProwl Studio, a presupus un meci de fotbal în sală între modelele celor două studiouri.

Scopul principal a fost pe măsură: strângerea de fonduri pentru a veni în sprijinul persoanelor de vârsta a treia, locatari ai unui azil de bătrâni din oraș.

„Scorul a fost 2-1 pentru noi, însă toți suntem câștigători.’’ Andreea - manager/antrenor pentru o zi SmartChat Studio

„A fost mai mult decât un meci, rămânem cu amintiri frumoase și cu gândul că ne-am putut ajuta semenii.’’ Sorin - manager/antrenor pentru o zi NightProwl Studio

Nu mai târziu de zilele trecute s-au cules roadele evenimentului, unul din azilele de bătrâni primind un aparat de tip industrial necesar realizării produselor de panificație și patiserie.

(P)

Citit 2594 ori Ultima modificare Joi, 12 Mai 2016 15:08