Astăzi începe Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk "Baladele Dunării"

Astăzi începe Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk "Baladele Dunării"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Muzică Folk "Baladele Dunării", organizat de Casa de Cultura a Studenţilor, se deschide astăzi, 13 mai, la foişorul de pe Faleza inferioară a Dunării. Începând cu ora 18,00, se va da startul concursului propriu-zis de muzică folk, la care vor participa interpreţi din centrele universitare: Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Galaţi. Participanţii vor fi apreciaţi de un juriu cu premiile I, II şi III, pentru secţiunile „solişti” şi „grupuri”. Totodată, se va acorda şi trofeul festivalului. Prima seară a festivalului se va încheia cu un recital susţinut de Emeric Imre.

Festivalul se va încheia sâmbătă, 14 mai, cu o Gală a Laureaţilor, desfăşurată în Grădina de vară a teatrului „N. Leonard”, începând cu ora 19,00, dar şi cu recitaluri susţinute de Florin Chiriac şi Mihai Mărgineanu.

În caz de vreme nefavorabilă, manifestările vor avea loc în Aula Magna a Universităţii „Dunărea de Jos” (Facultatea de Mecanică, corp M). Intrarea este liberă.

Citit 3023 ori Ultima modificare Joi, 12 Mai 2016 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.