Operaţii amânate la Spitalul de Pediatrie, din cauza dezinfectanţilor

Operaţii amânate la Spitalul de Pediatrie, din cauza dezinfectanţilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Scandalul dezinfectanţilor, care a pornit în urmă cu mai bine de trei săptămâni la nivel naţional, crează probleme în spitale. Unul dintre aceste spitale este cel de pediatrie din Galaţi, unde s-au amânat toate operaţiile care nu reprezintă urgenţe majore. Astfel, joi dimineaţă, conducerea unităţii medicale a decis să amâne opt operaţii. În unitatea medicală gălăţeană vor fi efectuate doar operaţiile extrem de urgente, restul intervenţiilor chirurgicale fiind reprogramate. Conform directorului medical al Spitalului de Pediatrie, medicul Geta Badiu, aceste amânări pot dura până la două zile, perioadă în care unitatea medicală se va aproviziona cu dezinfectanţi de la alte firme. Între timp, conducerea unităţii medicale preferă să se împrumute cu dezinfectanţi de la alte spitale, pentru a putea opera urgenţele chirurgicale, astfel încât copiii să nu fie puşi pe drumuri.

Citit 2221 ori Ultima modificare Joi, 12 Mai 2016 12:47

1 comentariu

 • postat de Ion Armaghedon
  Joi, 12 Mai 2016 20:48
  78.96.255.***
  Spirtul (alcoolul sanitar) care se gaseste in comert , l-a verificat cineva ? Cine stie ce apa de ploaie mai este si asta .
  Pe langa dezinfectantii diluati din fabrica , cine stie cat se mai diluau cu apa aceste substante,in spitale....ca sa ajunga cat mai mult.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.