Festivalul de Turism şi Ecologie Mecanturist, la o nouă ediţie !

Festivalul de Turism şi Ecologie Mecanturist, la o nouă ediţie !
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Asociaţia Mecanturist Galaţi organizează în acest sfârşit de săptămână, Festivalul de Turism şi Ecologie „Mecanturist” ediţia a II-a, parte a competiţiei de turism sportiv din cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv Ştafeta Munţilor şi va avea loc în Parcul Naţional Munţii Măcin.

Ştafeta Munţilor este o competiţie sportivă de masă, deschisă tuturor cluburilor şi asociaţiilor de turism şi ecologie din ţară.

"Pot participa inclusiv persoane care nu sunt neapărat afiliate unei organizaţii. Mai important este să îşi dorească să petreacă un sfârşit de săptămână în natură, departe de cotidianul oferit de betoanele oraşului. Experienţă va fi de neuitat, având oportunitatea de a concura la diverse probe precum raid montan, orientare cu busola, escalada, orientare cu dispozitive GPS, alergare montană şi multe alte probe surpriză despre care veţi afla la faţa locului. " Ne-a transmis Alexandru Grigoraş, Preşedintele Asociaţiei Mecanturist.

Aşadar, sunteţi aşteptaţi, concurenţi, suporteri şi simpli spectatori, în tabăra aflată în apropiere de localitatea Greci, la intrarea în traseul "Dealu' cu Drum", începând cu ziua de vineri, 13 mai 2016, ora 14,00, pentru un spectacol montan ce cu siguranţă vă va încânta!

Detalii despre organizarea taberei, ora de start, informaţii suplimentare despre probe şi multe altele regăsiţi pe www.mecanturist.ro şi www.stafetamuntilor.ro

 

  
Citit 2095 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2016 11:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.