ȘOFERII TRANSURB şi-au reluat programul normal de lucru, anunţă sindicaliştii din societate

ȘOFERII TRANSURB şi-au reluat programul normal de lucru, anunţă sindicaliştii din societate
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Declaraţiile pe care liderul filialei gălăţene a Cartel Alfa, Romică Gîrneaţă, le-a făcut în şedinţa Comisiei de Dialog Social, de la Prefectură, când a acuzat că şoferii Transurb sunt exploataţi, lucrând timp de zece ore pe zi, câte 10-15 zile consecutiv, au stârnit nemulţumirea sindicaliştilor Transurb, care au precizat că Romică Gîrneaţă nu a fost mandatat să îşi exprime un punct de vedere şi resping acuzaţiile acestuia.

Reprezentanţii Sindicatului Şoferilor Liberi, din cadrul societăţii de transport public, ne-au anunţat că "începând cu data de 1 iunie, lucrurile au intrat în normal, programul de lucru fiind de cinci zile de lucru pe săptămână".

Preşedintele sindicatului, Florinel Ichim, a ţinut să sublinieze faptul că "tuturor angajaţilor Transurb le-a fost adus la cunoştinţă că noul program de circulaţie al transportului în comun din municipiul Galaţi va implica, pentru o perioadă scurtă de timp, eforturi susţinute atât din partea şoferilor, vatmanilor, cât şi a personalului de întreţinere.

Programul nu a inclus 10-15 zile consecutive, aşa cum eronat declară Romică Gîrneaţă, angajaţii având un liber pe săptămână, iar la solicitare primindu-l şi pe al doilea".

CITEȘTE ȘI: ȘOFERII TRANSURB sunt exploataţi, acuză un lider sindical. Se cere urgentarea angajărilor

Citit 4965 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iunie 2016 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.