Caravana TIFF ajunge luna viitoare la Galaţi

Caravana TIFF ajunge luna viitoare la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Caravana Filmelor TIFF continuă cu succes pentru al şaptelea an, după ce peste 33.000 de spectatori au urmărit filmele în 2015. Până în luna septembrie, pe un ecran gonflabil uriaş, în aer liber, spectatorii se vor delecta cu poveşti premiate în festivaluri şi succese de casă din România, Ungaria, Franţa, Germania, Norvegia, Spania, Marea Britanie, SUA, Canada sau Brazilia.

Caravana Filmelor TIFF a început, anul acesta, pe 19 iulie, la Carei. La Galaţi, caravana se va afla pe 31 august şi 1 septembrie. Traseul mai cuprinde oraşe precum Baia Mare, Satu Mare, Arad, Timişoara, Oradea, Sfântu Gheorghe, Iaşi, Constanța, Târgovişte, Braşov, Piatra Neamţ sau Suceava.

Intrarea la proiecţii este liberă.

Mai multe detalii sunt de găsit pe site-ul tiff.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului - CLICK AICI, unde, de altfel, se poate urmări și traseul caravanei.

Zilele acestea, la Galați se desfășoară Modern Movie Festival. Detalii despre ce filme rulează în aer liber, până duminică, în cadrul acestui festival, aflați dând CLICK AICI

Citit 1783 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iulie 2016 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.