UPDATE: Decizie radicală a patronului discotecii din Lieşti, BĂTUT crunt de un client

UPDATE: Decizie radicală a patronului discotecii din Lieşti, BĂTUT crunt de un client
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Proprietarul discotecii din Lieşti, rănit grav de un client căruia îi ceruse să nu mai fumeze în încintă, a luat o decizie categorică în ceea ce priveşte afacerea sa. Aflat pe patul de spital, la Chirurgie Plastică, bărbatul de 43 de ani susţine că agresiunea căruia i-a căzut victimă şi el şi localul pe care îl administrează, a fost atât de violentă încât se gândeşte să închidă discoteca.

"M-am rugat de el să stingă ţigara, că nu se fumează înauntru. Toţi oamenii fumau afară, numai el nu a vrut. A plecat şi s.a întors cu alţii, mi-a spart toate geamurile, iar pe mine m-a înjunghiat cu un cuţit şi o sticlă. Mi-e frică acum, cred că o să îmi închid discoteca!", a susţinut luni, 8 august, bărbatul, care nu vrea să îi fie făcută publică identitatea.

Tot în spital a ajuns şi cel acuzat de agresiune, un tânăr în vârstă de 23 de ani, care afirmă însă că el nu ar fi aprins ţigara şi ar fi fost primul bătut de patron.

Rămâne ca imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate în discotecă să certifice susţinerile celor doi. Poliţiştii, care iniţial au început cercetările pentru distrugere şi lovire şi alte violenţe, au schimbat acum încadrarea juridică în tentativă la omor. Dosarul va ajunge pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.


Patron de discotecă, bătut de un client vicios

Scandal într-o discotecă din Lieşti din cauza unui client care nu vrut să renunţe nici în ruptul capului la viciul său, fumatul. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un local al cărui patron a avut serios de furcă cu un tânăr, după ce i-a atras de mai multe ori atenţia că nu are voie să fumeze în incintă. După refuzuri repetate de a stinge ţigara, clientul, în vârstă de circa 20 de ani, a fost dat afară cu forţa de patron. Nu s-a dat bătut şi a revenit cu întăriri pentru a-l pune la punct pe cel care i-a stricat distracţia. În urma altercaţiei generale care a urmat, în cursul căreia discoteca a fost devastată, patronul, un bărbat de 43 de ani, precum şi doi dintre agresori, au fost răniţi. A fost nevoie de mai multe echipaje de la Ambulanţă.

,,Am transportat un bărbat în vârstă de 43 de ani care avea hemoragie din cauza unor plăgi tăiate la cot şi antebraţ . A fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi. În urma agresiunii au mai fost transportaţi la spital încă doi răniţi, unul de 19 şi altul de 20 de ani”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi. 

Poliţiştii au fost şi ei la faţa locului pentru a calma spiritele şi a inventaria rezultatele scandalului.

"În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi lovire şi alte violenţe”, a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 6570 ori Ultima modificare Luni, 08 August 2016 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.