Andronescu: Toate diplomele de la «Spiru Haret» rămân valabile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat, marţi, că toate diplomele de la Universitatea "Spiru Haret", indiferent de programul sau forma de învăţământ urmată, rămân valabile până la clarificarea totală a situaţiei de la instituţia de învăţământ superior.

Ecaterina Andronescu a precizat, într-o declaraţie de presă, că printr-un act normativ va fi reglementată situaţia individuală a absolvenţilor de la Universitatea "Spiru Haret" care necesită revalidarea diplomelor.

"Soluţiile avansate anterior urmează să fie luate în considerare la întocmirea viitorului act normativ. Vreau să adresez un mesaj celor care de bună-credinţă au absolvit Universitatea «Spiru Haret». Toate diplomele obţinute în cadrul prevăzut de lege, respectiv al programelor şi formelor de studii, autorizate sau acreditate, sunt valabile, iar absolvenţii nu vor susţine nicio probă de validare", a declarat ministrul Educaţiei.

Ea a ţinut să precizeze că se bucură de susţinerea liderului PSD, Mircea Geoană, de a continua procesul de evaluare a situaţiei de la Universitatea "Spiru Haret" până la aducerea universităţii în legalitate.

"Ţin să precizez că ministerul nu se implică în niciun joc de interese", a adăugat Andronescu.

Citit 585 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.