Un bărbat a lovit cu maşina trei oameni

Un bărbat a lovit cu maşina trei oameni
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un scandal izbucnit între două familii din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, s-a soldat cu un mort şi cu două persoane rănite grav. Neînţelegerile dintre cele două familii datau de mai multă vreme, potrivit oamenilor din sat, însă niciodată ostilităţile nu depăşiseră faza înjurăturilor şi a ameninţărilor.

Lucrurile au scăpat de sub control lunea trecută, atunci când membrii uneia dintre părţi s-au înarmat cu bâte şi cu furci şi i-au distrus maşina unui tânăr de 28 de ani, din familia rivală. Drept răzbunare, proprietarul maşinii a urcat la volan şi a intrat, intenţionat, spun rudele victimelor, în trei persoane. Un bărbat de 63 de ani a murit astfel, martorii povestind că acesta a fost lovit de un stâlp şi apoi aruncat pe şosea. Au mai fost accidentaţi o femeie de 42 de ani, însărcinată, şi un adolescent de 17 ani. Cei doi au fost aduşi la spital. Femeia are o rană la cap, iar adolescentul a intrat în comă şi se află internat în secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Galaţi.

Bărbatul care a provocat măcelul a fost deja reţinut, pentru 30 de zile, aşa cum au hotărât procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Oamenii legii încearcă acum să demonstreze că accidentul a fost provocat cu premeditare.

Citit 8123 ori Ultima modificare Duminică, 21 August 2016 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.