Se caută PROFESORI pentru elaborarea subiectelor la examene
Foto: Sursa foto: Internet

Se caută PROFESORI pentru elaborarea subiectelor la examene
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) din cadrul Ministerului Educaţiei selectează profesori pentru grupurile de lucru care vor elabora subiectele pentru disciplinele de examen din cadrul evaluărilor şi concursurilor naţionale din anul şcolar 2016-2017.

Înscrierea se desfăşoară în intervalul 27 septembrie - 4 octombrie, exclusiv on-line, pe platforma disponibilă pe site-ul CNEE, www.rocnee.eu.

Potrivit Ministerului Educaţiei, candidaţii trebuie să completeze următoarele documente în format electronic: chestionarul de înscriere on-line, CV-ul în format european şi anexe ale CV-ului, o variantă originală de subiect, corespunzătoare tipului de evaluare pentru care s-a înregistrat candidatura, însoţită de baremul de evaluare şi de notare.

În procesul de selecţie vor avea prioritate cadrele didactice care au absolvit cursuri specifice activităţilor de evaluare, au titlul ştiinţific de doctor sau au absolvit un masterat sau un curs postuniversitar în domeniul disciplinei sau în domenii conexe celui pentru care aplică şi au gradul didactic I, II sau definitivatul. Selecţia candidaţilor înscrişi va avea loc în perioada 5 - 7 octombrie, iar anunţarea rezultatelor se va face individual, doar pentru candidaţii selectaţi, în data de 7 octombrie.

Citit 1142 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2016 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.